Els sindicats CCOO i IAC-CATAC de l'Ajuntament de Badalona expressem el nostre suport al Comitè de Mares de víctimes de violència sexual a Badalona i fem una crida a la participació en la manifestació del 29 d'abril vinent a les 11.30h a la plaça de la Vila.

Com és sabut, en els últims mesos diverses noies han sofert violacions grupals en els banys del Centre Comercial Màgic de Badalona. Però des del mateix moment de les agressions, la maquinària institucional no ha estat prou eficient en l'auxili que s'hauria d'haver prestat a les víctimes.

IAC-CATAC i CCOO manifestem el nostre rebuig frontal a aquestes brutals agressions i al masclisme que les empara i justifica. Així mateix, denunciem que la manca de recursos humans i materials dels serveis socials municipals i del servei municipal especialitzat són un factor que condiciona molt negativament la capacitat de portar a terme el treball educatiu i comunitari necessari per a erradicar aquesta mena d'agressions i comportaments que atempten directament contra els drets fonamentals de totes les dones.

Per tot això, fem una crida a participar en la manifestació i a exigir a les administracions més recursos per als Serveis Socials i el Servei Especialitzat (SIAD) i un major compromís institucional en l'erradicació de la violència masclista i la protecció a les víctimes.

#NOEsteuSoles

Badalona, 26 d'abril de 2023


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01