Avui, dimecres 12 de juliol, la direcció de Navantia-Cádiz ha fet efectius nous acomiadaments de treballadors de la indústria auxiliar. Es comprova així que els quatre acomiadaments de Mecamensol només van ser l'inici d'una nova campanya d'atacs al personal de les empreses subcontractades.

Navantia, una empresa pública que depèn directament del govern de Pedro Sánchez, no es talla ni un pèl per actuar com el més brutal i explotador dels patrons. Les promeses de Yolanda Díaz al seu míting de fa uns dies han demostrat ser pur fum, propaganda buida que ja no enganya ningú.

Aprofitant aquests acomiadaments, Juan Arroyo, un dirigent d'UGT conegut com “el Tarzan”, ha enviat un àudio a un grup de treballadors de la drassana de San Fernando no només justificant els acomiadaments, sinó culpant els treballadors. Segons aquest "representant sindical", els companys que han alçat la veu contra les condicions infernals de treball que es pateixen a la drassana de Navantia-Cádiz són els culpables de la reducció de la càrrega de treball i dels acomiadaments. Pel que sembla, segons aquest “sindicalista” d'UGT, cal acceptar en silenci jornades de 12 hores els set dies de la setmana, cal callar davant les flagrants violacions al conveni provincial del metall i empassar-se submisament el que la patronal tingui a bé disposar. Segons aquest element, resulta que els armadors “són molt sensibles” i no poden suportar que els treballadors al seu servei reclamin els seus drets. I en comptes d'alçar la seva veu contra els acomiadaments, aquest individu se’n riu dels seus companys felicitant-los sarcàsticament “de cor per haver-ho aconseguit”, referint-se als acomiadaments.

Els acomiadaments de Navantia-Cádiz són una oberta represàlia per les mobilitzacions dels dies passats. Navantia i el govern de Pedro Sánchez vol mantenir la pau social sigui com sigui. No volen que la lluita obrera interfereixi en la campanya electoral, basada a descriure un panorama idíl·lic que xoca obertament amb l'experiència diària de milions de famílies treballadores.

PSOE i Sumar esgrimeixen l'amenaça de Vox i el PP per espantar-nos i que romanguem callats davant dels atropellaments de la patronal, però s'equivoquen completament! La millor manera d'afavorir l'avenç de la dreta i el feixisme és renunciar a la lluita pels nostres drets. El feixisme se l’atura lluitant als carrers i no amb maniobres a les institucions i parlaments.

UGT ha pres partit obertament per la patronal i les seves mesures repressives. Aquest vídeo on Antonio Montoro, secretari general de la Federació provincial d'Indústria d'UGT, intenta inculcar la por als treballadors, mentint descaradament, és un bon exemple de la desesperació d'aquests lacais de la patronal.

No ens deixarem acovardir per aquestes amenaces!

Ni un pas enrere en la lluita del metall!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01