Galeria de fotos i vídeos

Ha estat impressionant. El jovent ha respost massivament a la vaga general convocada pel Sindicat d'Estudiants avui 23 de novembre. Aules completament desertes en els instituts i les facultats, i a partir de les 11h del matí el centre de la ciutat abarrotat per una manifestació unitària d'obrers i estudiants amb prop de 10.000 participants. Així es lluita, així guanyarem aquesta vaga!


La mobilització ha estat encapçalada per dues grans pancartes signades pel Sindicat d'Estudiants i Esquerra Revolucionària amb el lema “El jovent amb la lluita del metall”. A la galeria de vídeos i fotos que pugem amb aquesta crònica es pot apreciar la força, la combativitat i la determinació dels treballadors i els joves gaditans per arribar fins al final i conquistar una victòria que serà patrimoni de tota la classe obrera.

La manifestació que ha transcorregut pacíficament durant tot el matí, ha estat atacada per la policia abans que arribéssim al Pont de Carranza, on anàvem a realitzar una assemblea per a decidir i votar les properes passes de la lluita. És un escàndol que el govern central, en lloc d'ajudar els treballadors i treballadores, usi la repressió i faci el joc a la patronal. Des del Sindicat d'Estudiants exigim la immediata dimissió del subdelegat del Govern a Cadis (PSOE), i que es destitueixi a tots els responsables policials per aquesta actuació brutal que ens recorda als pitjors temps del franquisme.

Malgrat les càrregues policials i enfrontant una campanya de criminalització dels mitjans de comunicació, aquesta lluita ha trencat amb la pau social i ha enviat un missatge directe als dirigents de CCOO i UGT: ja n'hi ha prou de retrocessos, ja n'hi ha prou de negociar amb la patronal d’esquenes a nosaltres!

Els empresaris estan demostrant que només entenen un llenguatge: el de la lluita obrera. Per això és necessari estendre la mobilització i convocar ja una vaga general de tota la província de Cadis. Des del Sindicat d'Estudiants posarem totes les nostres forces perquè aquesta batalla acabi en una victòria, i el jovent ha de fer un paper decisiu. Per això convocarem una nova vaga general estudiantil per a aquest divendres 26, amb una nova manifestació al matí per a confluir amb els obrers del metall, i també coordinarem amb tots els col·lectius socials, organitzacions de l’esquerra i sindicats de classe l'organització d'una gran mobilització a la tarda de totes les famílies treballadores de la província.

Ni un pas enrere!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01