Quan aquest Nadal proppassat es feia públic el nomenament, per part del PSOE, d’Isabel García com a nova directora de l’Institut de les Dones, una onada d’indignació va recórrer el moviment feminista que lluita i conquereix drets.

Una senyora que mai ha amagat el seu discurs trànsfob, que ha denigrat milers de dones trans i el conjunt del col·lectiu, i que s’ha alineat amb la dreta masclista i reaccionària per bolcar tot el seu odi contra la llei trans, no pot ocupar aquesta posició. Senzillament és una provocació i un insult al moviment feminista.

El seu compte de Twitter és un bon exemple del que diem, i demostra que té més cara que esquena quan intenta demanar perdó "per si va molestar algú". Perles com "les dones trans no existeixen", el constant ús del hashtag #StopDelirioTrans, i les vegades que ha acusat el col·lectiu d’"esborrar" les dones, han estat elements que Vox, Hazte Oír i totes les forces reaccionàries han utilitzat, esdevenint benzina incendiària perquè la violència contra les dones trans s'hagi estès en aquests últims anys.

Isabel García afirmava en una de les seves piulades que Podem "ha aconseguit en temps rècord dividir el moviment feminista i el col·lectiu LGTBI". Quina poca vergonya! El moviment feminista no tenim cap dubte i ho hem cridat fins a quedar-nos afòniques: el feminisme no és transfòbia! La lluita feminista va unida a la lluita del col·lectiu LGTBI i contra qualsevol tipus d'opressió!

Són elles, aquestes senyores del PSOE, les que des dels seus privilegis ataquen, menyspreen, ofenen i oprimeixen les nostres germanes i germans trans. Són elles les que divideixen el moviment feminista, perquè sí, efectivament, les joves, les dones treballadores, les que vivim la cara més dura i violenta del patriarcat i l'opressió capitalista, no tenim res a veure amb aquestes posicions trànsfobes.

Pedro Sánchez deia fa uns mesos que tenia amics que "s'han sentit incòmodes" amb el feminisme. Bé, doncs nosaltres, les feministes revolucionàries, el que ens sentim és profundament furioses amb aquesta decisió de posar al capdavant de l’Institut de les Dones algú que ataca directament el que nosaltres defensem i ens fa lliures: viure com i ser el que realment som. I entenem aquesta decisió com el que és: un atac frontal al moviment feminista i als qui lluitem per la igualtat i contra el masclisme i la seva violència.

Ningú que ataqui els drets de les persones trans pot ser un baluard per aconseguir drets per a les dones. Els nostres drets van junts.

El feminisme no és transfòbia!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01