Els pròxims dies 10 i 11 de novembre el Corrent Marxista Militant celebrarem a Madrid la nostra II Conferència Sindical. A la mateixa acudiran treballadors i delegats sindicals de tot l’Estat i d'una gran quantitat de sectors: construcció, metall, naval, sanitat, administració pública, hostaleria, ensenyament, comerç, neteges, transport... En la Conferència tractarem àmpliament el programa dels marxistes per al moviment obrer, la situació del moviment sindical i la crisi actual de la política reformista de les cúpules sindicals. El dissabte 10 a partir de les 10:30h i fins a les 18:30h, la Conferència estarà dedicada a la discussió política del programa dels marxistes revolucionaris per al moviment obrer. La introducció política estarà a càrrec de Xaquín García Sinde, membre de la Comissió Executiva de CCOO a Izar (Ferrol).

Hi haurà informes de tots els sectors en lluita i de les mobilitzacions més importants de l'últim període, així com una panoràmica de la situació del moviment obrer internacional. També contarem amb la presència de Serge Goulart, coordinador del Moviment de Fàbriques Ocupades de Brasil, que ens explicarà extensament, a partir de les 19:00h., l'experiència de les fàbriques ocupades sota control obrer en el marc del procés revolucionari d'Amèrica Llatina.

Finalment la jornada del diumenge 11 la dedicarem a la commemoració del 90º Aniversari de la Revolució d'Octubre amb un gran acte públic a Madrid.

Si estàs interessat a participar posa't en contacte amb nosaltres a través dels telèfons:

CATALUNYA
· Barcelona 933 298 921(
C. Reina Amàlia, 6 baixos. METRO Paral·lel o Sant Antoni)
· Girona 657 212 367
· Tarragona 690 678 143

MALLORCA 871 942 147

PAÍS VALENCIÀ 963 600 219

o envia'ns un correu electrònic a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01