Punxa aquí per signar la resolució de suport

Exigim al Ministeri de Treball i la Generalitat la paralització de l'ERTO

COMSA Corporació és la setena empresa espanyola del seu sector, factura 1.101.000 d'euros i gestiona una plantilla superior a 8.300 persones. La seva filial Comsa Service té més de 1.000 treballadors a nivell estatal i s'encarrega del manteniment elèctric d'edificis pertanyents a institucions dependents del Govern espanyol i de diferents governs autonòmics i municipals, destacant diversos dependents de la Generalitat de Catalunya com centres educatius, presons i oficines i dependències de diferents organismes.

Aquesta empresa, implicada en la corrupció del 3%, està aprofitant la situació tràgica que vivim, per plantejar un ERTO completament fraudulent, argumentant una "afectació a la situació productiva" tot i que mantenen els seus contractes i segueixen rebent centenars de milers d'euros del Govern central, la Generalitat de Catalunya i diferents ajuntaments i governs autonòmics.

Davant d'aquesta situació, des de FTC-IAC, sindicat majoritari al comitè d'empresa de Comsa Service Tarragona, i la resta de delegats sindicals i treballadors que rebutgem l'ERTO hem decidit dirigir-nos al Ministeri de Treball per exigir que impugni aquest ERTO i aquest sigui paralitzat. Fem una crida a tots els treballadors de Comsa Service a organitzar-nos i mobilitzar-nos per fer enrere aquest atac i a la resta de la classe obrera, moviments socials, sindicats i partits de l’esquerra a recolzar la nostra lluita i exigir al Govern PSOE-UP i la Generalitat de Catalunya que intervinguin.

Dóna suport a la lluita entrant signant la resolució per a exigir a la ministra de Treball, Yolanda Díaz, i al conseller d'Empresa i Ocupació, Chakir El Homrani, la paralització de l'ERTO.

DÓNA SUPORT ECONÒMICAMENT LA CAMPANYA FENT LA TEVA APORTACIÓ A la CAIXA DE RESISTÈNCIA

Número de compte: ES93 3025 0014 0014 0004 8262

Entitat: Caixa d'Enginyers

Concepte: Comsa Caixa Resistència

A nom de Federació de Treballadors de Catalunya (FTC-IAC)


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01