Aquesta Política de Privadesa descriu les nostres polítiques relatives a l'ús de la seva informació en relació amb la nostra pàgina web, formularis i correus electrònics.

Esquerra Revolucionària, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través de signatures en resolucions de suport, protesta, signatura d'articles, manifestos, etc., o als formularis del lloc web: www.izquierdarevolucionaria.net, s'inclouen als fitxers automatitzats específics d'usuaris dels serveis d'aquesta web.

Esquerra Revolucionària adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació de les mateixes.

L'usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts a l'esmentat Reglament (UE). L'exercici d'aquests drets el pot fer el mateix usuari a través de correu electrònic a: izquierdarevolucionaria.net

Finalitat del tractament de les dades personals:

A fi de la legislació de protecció de dades, controlem les dades que vostè ha brindat al nostre lloc mitjançant formularis per a campanyes de solidaritat, protesta, suport, subscripció a manifestos, similars, formulari de contacte, etc., i els que s'envien al nostre correu electrònic.

Com fem servir les vostres dades personals

Els utilitzem exclusivament per a la campanya a la qual heu donat suport mitjançant la introducció de les dades personals requerides.

Per enviar newsletters si s'ha donat el consentiment.

Per quant de temps emmagatzemem les seves Dades Personals

Fins al final de la campanya o en cas de signatures de manifests, resolucions públiques de suport, protesta o solidaritat destinades a publicar-se a la nostra web apareixeran durant el mateix temps que estiguin publicades les resolucions, manifestos públics, etc. Per als que s'ha sol·licitat la signatura.

Amb qui compartim les vostres Dades Personals

El vostre correu electrònic i dades personals no seran lliurades a cap empresa, ni es comercialitzarà amb ells, ni es difondrà amb cap finalitat, sigui aquest comercial o no.

On transferim les vostres Dades Personals

Les dades del vostre correu electrònic es troben en una base de dades especial corresponent a cadascun dels formularis a la qual únicament tenim accés nosaltres.

Els seus drets en relació amb les seves dades personals

Ud. estarà facultat a requerir-nos:

Corregir o eliminar les vostres dades personals on apareguin.


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01