Després de la concessió del tercer grau per institucions Penitenciàries Morala i Carnero surten de la presó          

Des de dos quarts de quatre de la tarda, desenes de persones es van anar acostant a la presó per a esperar la seva sortida. Davant la nombrosa afluència, les autoritats penitenciàries van donar ordre de prohibir la presència de companys i simpatitzants d'ambdós sindicalistes, impedint l'accés els que arribaven i fent fora els que ja estaven allí.          

Davant això, ens concentrem a les portes de la presó, corejant consignes de "Llibertat para Cándido i Morala". A les 5:30 de la tarda, abandonaven la presó de Villabona els companys Cándido González Carnero i Juan Manuel Martínez Morala.          

Entre aplaudiments, abraçades i visiblement emocionats es van dirigir als presents per a agrair-los el seu suport durant el temps que han estat presos, i per a manifestar que estaven bé, amb la moral alta i l'ànim de continuar lluitant com fins a ara. Posteriorment, es van dirigir als locals de la Corriente Sindical de Izquierdas, on els esperaven molts més companys.          

Volem expressar la nostra alegria perquè ambdós es trobin fora de la presó, però sabem que encara no són lliures, doncs encara que no han de romandre a presó, si han d'anar a fitxar cada setmana, i la seva excarceració és fruit de l'aplicació d'un benefici penitenciari i no resultat de la seva absolució. De nou tota la nostra solidaritat amb els dos companys, i el compromís de seguir lluitant fins que es rectifiqui aquest atropellament als drets de tots els treballadors.


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01