Crida a la solidaritat: Tots som Manu d’EMTE!

 

El pròxim 1 de Febrer a les 11:30, en el Jutjat social núm. 20 de Barcelona (Ronda Sant Pere núm. 52, Àtic) tindrà lloc el judici contra l'acomiadament del company Manu Vidal, sindicalista de la CGT acomiadat dos dies abans de la Vaga General del 29 de Setembre.

Per a mostrar al company el més ampli suport i solidaritat, hem convocat una concentració davant dels jutjats, el mateix dia del judici a les 11 hores. Per aquest motiu fem una cridada a tots els delegats sindicals i treballadors a participar en la concentració i que us poseu en contacte amb nosaltres per a organitzar el desplaçament al judici.

Com sabeu, la persecució contra Manu va començar fa dos anys, quan l'empresa va acomiadar a un treballador romanès, que tenia un contracte fix i un fill malalt de càncer. Manu i altres companys es van oposar amb totes les seves forces a aquest acomiadament injust, exigint la readmissió del treballador acomiadat. Després de la vaga contra aquell acomiadament, l'empresa va engegar l'atac antisindical més gran a Emte Service de les últimes dècades: Juanma Carrillo va ser acomiadat, Manu sancionat amb 42 dies sense feina i sou, i Isma amb 21 dies de feina i sou. Després del ressò social que va tenir aquella lluita, la justícia obligà a Emte a retrocedir en tots els atacs: Carrillo va ser readmès i a Manu i Isma se'ls van retirar les sancions. Ara l'empresa torna a atacar.

Des de la secció sindical de la CGT a Emte Service, fem una crida a tots els sindicats, comitès d'empresa, delegats sindicals, treballadors, col·lectius socials, que ens ajudeu a guanyar aquesta lluita. Creiem que l'acomiadament de Manu no pot ser la base perquè altres empreses segueixin l'exemple d’Emte, acomiadant a aquells treballadors que tenen en el punt de mira perquè defensen els drets dels treballadors. Si fem créixer la solidaritat amb aquesta lluita, creiem que podem aconseguir una victòria que serveixi d'exemple a totes les empreses, igual que la necessitat de la unitat de tots els treballadors per a respondre als atacs.

Tots i totes a la concentració en suport a Manu!

Un a un ens poden, units no!

Prou de persecució sindical a EMTE i a totes les empreses!

Davant l'ofensiva patronal, organització i lluita!

Per a posar-te en contacte i venir al judici, truca al 699825936 o envia un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació a : http://cgtemte.blogia.com/