Barcelona: La Rambla 120 i 116. Parades nº 30, 42 i 44 / Tarragona: Rambla Nova cantonada Carrer d'Adrià. Parada nº 38

Del 23 al 30 d’abril: 10% de descompte en les publicacions de l’FFE. Visita la botiga online!

La guerra d'Ucraïna és el símptoma més evident de la putrefacció que pateix el capitalisme mundial. El conflicte interimperialista i, en general, el funcionament d’aquest sistema condemna l’amplíssima majoria de la població a patir guerres, pobresa i fam.

Mentre els dirigents de l’esquerra reformista cedeixen vergonyosament davant la socialdemocràcia i la pròpia burgesia, els i les comunistes revolucionàries aixequem la bandera de la lluita internacionalista i d’independència de classe. L'única política conseqüent per aconseguir la pau entre els pobles és: fora l'OTAN i les tropes russes d'Ucraïna, a baix amb la guerra imperialista! Per la mobilització internacionalista de la classe obrera, per l'enderrocament dels governs capitalistes que ens han empès a aquesta situació, pel socialisme mundial.

Vivim la fi dels moments més durs de la pandèmia, però patim una precarietat encara més acusada, amb un l’augment flagrant dels preus dels aliments, l’energia o el lloguer i uns serveis públics desolats per les retallades. Mentrestant, els rics són cada cop més rics. La lluita dels transportistes i dels professors marca el camí: a baix la pau social, recuperem la lluita als carrers!

La situació actual que vivim el jovent i la classe treballadora, amb una crisi històrica del sistema capitalista, reclama un esforç teòric i material per part de tots aquells que aspirem a un canvi radical de la societat. Per això és necessari armar-se amb les idees del marxisme revolucionari per a afrontar les grans batalles que tenim per davant per aconseguir el ple alliberament social i nacional.

Actualment la Fundació F. Engels comptem amb més de 150 títols propis, distribuïts en les col·leccions “Clàssics del marxisme”, “Literatura de combat”, “Feminisme revolucionari”, “Memòria històrica” i “Crítica marxista”. De forma trimestral publiquem la revista teòrica i d’anàlisi de l’actualitat “Marxismo Hoy”.

Demà dissabte 23 d’abril Esquerra Revolucionària, Lliures i Combatives i el Sindicat d’Estudiants tornarem a estar presents en la Diada de Sant Jordi. Apropa’t a les nostres parades de llibres, compra literatura revolucionària i uneix-te a la lluita pel socialisme!

Tarragona: Rambla Nova cantonada Carrer d'Adrià. Parada nº 38

Barcelona: La Rambla 120 i 116. Parades nº 30, 42 i 44

 


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01