Escolta'l a Spotify

En aquest nou episodi de Socialisme o barbàrie parlem amb Bárbara Areal, companya de la Comissió Executiva estatal d’Esquerra Revolucionària i Lliures i Combatives, sobre la nova publicació de la Fundació F. Engels: MUJERES EN REVOLUCIÓN, un llibre que conté les biografies de dotze pioneres del feminisme revolucionari i de classe.

A pocs dies del 8 de març, recordem el llegat d'aquestes dotze gegants (Flora Tristán, Elisabeth Dmitrieff, Louise Michel, Sylvia Pankhurst, Clara Zetkin, Rosa Luxemburg, Nadezhda Krúpskaia , Alexandra Kollontái, Inessa Armand, Larisa Reisner i Natalia Sedova) les vides i obres de les quals han estat ocultades o directament eliminades de la història oficial de la classe dominant. Conèixer els seus errors i encerts, el seu entusiasme i humanitat és conèixer la història del moviment per l'alliberament de la dona treballadora i la història de la nostra classe en diferents èpoques.

Us convidem a totes i tots a subscriure-us al nostre canal de YouTube i activar les notificacions per rebre els avisos de nous vídeos i capítols. Us esperem en el proper episodi.

Compra aquí el llibre


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01