Connecta't a través de Facebook o YouTube

La vaga del metall a Cadis s’ha convertit en un referent per al moviment obrer de tot l'Estat espanyol i internacionalment. Una lluita que ha conquerit un suport massiu de la població, que ha enfrontat una brutal repressió policial, i que ha enviat un obús a la política de pau social i desmobilització de les cúpules de CCOO i UGT.

A l'acte analitzarem aquesta gran rebel·lió obrera i les seves lliçons, i comptarem amb Antonio Muñoz, de la CGT del metall de Cadis, que s'ha distingit com un dels portaveus del sindicalisme combatiu a les mobilitzacions i piquets; i també amb Jesús Galván, de la Coordinadora de Treballadors del Metall de la Badia de Cadis (CTM), que ha estat a la primera línia de la batalla per un conveni digne per a les treballadors i treballadors del Metall.

També ens dirigiran la paraula Alfredo Zamudio de Plataforma del Metall de Vigo, que han protagonitzat una lluita molt dura contra el darrer conveni signat per CCOO i UGT; Aitor Bordagaray, de Tubacex en Lluita, una vaga de set mesos contra els atacs de l'empresa que ha despertat el suport de milers de treballadors i joves a Euskal Herria i tot l'Estat; Ainoa Múrcia, portaveu del Sindicat d'Estudiants d'Andalusia, i que ha estat a primera línia de la mobilització juvenil a Cadis; i Juan Ignacio Ramos, Secretari General a nivell estatal d’Esquerra Revolucionària. L´acte serà presentat i conduït per Javi Losada, delegat de CGT de Navantia Ferrol.


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01