Malgrat les informacions interessades de l'Armada espanyola donant a entendre que la fragata Méndez Núñez i el vaixell d'aprovisionament de combat Patiño naveguen pel Mediterrani a causa de la guerra d'Ucraïna, no és així. TOTS DOS VAIXELLS ESTAN INTEGRATS EN LA FLOTA QUE ACOMPANYA EL PORTAVIONS GERALD R. FORD, EL MÉS GRAN DE L'ARMADA NORD-AMERICANA, ENVIAT PEL SEU GOVERN EN SUPORT D'ISRAEL.

Això no és una suposició de la CGT. Com en el cas dels crims de guerra i de lesa humanitat que l'Estat sionista-feixista està cometent a ulls del món sencer, EUA tampoc s'amaga: les pròpies xarxes socials de l'OTAN informen que la Méndez Núñez "està operant amb el Gerald R. Ford. al Mediterrani oriental" i que el Patiño és "essencial per sostenir els vaixells [de la flota] en operacions". (podeu veure el post al següent link).

Això és una VERGONYA. No n’hi ha prou que l'Estat espanyol voti a l'ONU a favor d'una resolució (que quedarà en paper mullat pel veto ianqui). No n’hi ha prou que el president del Govern demani una conferència de pau per a dins de 6 mesos. Cal parar la massacre JA!

Tant la Méndez Núñez com el Patiño van ser construïts a la nostra factoria. PERÒ ELS TREBALLADORS NO ELS CONSTRUÏM PERQUÈ COL·LABORIN EN UN GENOCIDI. La CGT creu, i així ho proposarà en el comitè d'empresa, que és necessari mobilitzar-nos com a treballadors/es de Navantia-Ferrol per exigir a aquest Govern que deixi de ser còmplice del genocidi:

1) RETORN IMMEDIAT DE LA MÉNDEZ NÚÑEZ I DEL PATIÑO.

2) ANUL·LACIÓ DE TOTA COL·LABORACIÓ DE NAVANTIA AMB EMPRESES ISRAELIANES.

3) RUPTURA DE RELACIONS DIPLOMÀTIQUES I COMERCIALS AMB ISRAEL.

NO EN EL NOSTRE NOM! ALTO AL GENOCIDI!

LA CAUSA DE PALESTINA ÉS LA CAUSA DE LA HUMANITAT!

 CONFEDERACIÓN XERAL DO TRABALLO - Sección sindical unitaria en Navantia-Ferrol Telf.: 623 044 900 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01