Prou violència policial!

Aquest matí, després de la mobilització d'ahir a la Puerta de el Sol de Madrid per la llibertat de Pablo Hasél que es va saldar amb la detenció de 19 joves, els nostres companys Alex García, secretari general del Sindicat d'Estudiants de Madrid, i l'advocat de la nostra organització, Víctor Rodríguez, es desplaçaven cap a la Plaza Castilla per interessar-se per l'estat dels detinguts.

Al sortir de metro han estat interceptats per quatre antiavalots, que els han revisat les motxilles i els han confiscat la propaganda que portaven del SE. Igual que durant el franquisme! Quant han demanat als agents que s'identifiquessin, no només s'han negat, sinó que han agredit físicament amb la porra als dos companys. Ara mateix, estan desplaçant-se a l'Hospital La Paz.

Des del Sindicat d'Estudiants condemnem aquesta nova agressió policial i la campanya de criminalització contra el jovent. Denunciarem públicament i als jutjats aquest atemptat i cridem a tota l'esquerra política, social i sindical a la màxima solidaritat amb els joves agredits per la policia durant aquests dies, als detinguts per exercir el seu dret a la llibertat d'expressió,  tant a Catalunya com a l’Estat espanyol, i amb els nostres companys colpejats.


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01