Els treballadors de “SALOM-IB3” reclaman unes condicions laborals, contractuals i salarials dignes i estables, així com la subrogació dels seus contractes per l’ens públic, com a garantia de l’estabilitat de la plantilla.

Cada divendres hi haurà una concentracció a les 10 del matí davant del Consulat de la Mar, aquesta Vaga són els dies 24, 25 i 27 de Maig. Alhora, els treballadores de “SALOM-IB3” estan lluitant per fer de la Ràdio i la Televisió d’IB3 un servei públic de qualitat, imparcial i plural respectuós amb la llengua i cultura pròpia de les Illes Balears. 

Des de Militant i el Sindicat d’Estudiants de les Illes Balears feïm una crida a tots els treballadors i totes les organizacions obreres sindicals i polítiques, així com a totes les organizacions de la esquerra progressista de les Illes Balears, a fer conjunt i constituir comités de recolçament d’aquesta lluita tant justa com desigual entre els treballadors de “SALOM-IB3” i el Govern Balear.  

- No podem tol·lerar que una empresa pública com és IB3, financiada amb els doblers públics pateixi l’explotació als joves treballadors amb contractes “basura” i sous de misèria. 

- No podem tol·lerar que la programació de la televisió i la ràdio continuïnt sent tant dolents i tant partidistes com fins ara. 

Per això exigim el suport actiu d’aquesta lluïta per la pluralitat i la qualitat dels mitjans de comunicació públics, així com la defensa d’un conveni col·lectiu digne per als seus treballadors, que per un altre banda considerem que si fan feina a una empresa pública, haurien de tenir  un caràcter i garanties d’empleats públics envers de precaris. 

PER UN CONVENI I UN TREBALL DIGNE A IB3!!!!
PER UNA RADIO-TELEVISIÓ PÚBLICA DE QUALITAT!!!!
vos convoquem a tots a les CONCENTRACIONS
tots els divendres de Maig a les 10:00 hores
CONSOLAT DE LA MAR
en el Passeig Marítim de Palma

Recoltzant aquesta lluita “Militant” i “Sindicat d’Estudiants” de les Illes Balears:

www.militant.cat / www.elmilitante.org

www.sindicatdestudiants.org  /  www.sindicatodeestudiantes.org         

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

OBRERS I ESTUDIANTS, UNITS I ENDAVANT!!!!!!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01