uneteMovilmex 01
bannerafiliacion2 01


“Ja n'hi ha prou de pactes contra els/les treballadors/res, cap a la vaga general”

De nou aquest dissabte ens hem tornat a reunir els veïns del barri a la Plaça de Puerto per continuar discutint i decidint com donar continuïtat a aquest meravellós moviment que va començar a partir del 15 de maig. Una de les propostes que ja s'havia aprovat era la de recolzar i convocar la manifestació del 19 de Juny, decidint-se en aquesta última assemblea acudir a la marxa amb una pancarta sota el lema, “Ja n'hi ha prou de pactes contra els/les treballadors/res, cap a la Vaga General”. També es va aprovar treure com a Assemblea un pamflet amb la convocatòria de la manifestació en les empreses i polígons del barri. Necessitem a la classe obrera organitzada per continuar i guanyar aquesta batalla.

Per poder treure el pamflet, es va proposar fer una col·lecta entre els assistents, descartant-se finalment ja que un company es va oferir a fer els 4.000 pamflets que necessitem. En tot cas és molt important que plantegem recuperar aquests mètodes d'autofinançament, recuperant així les millors tradicions del moviment obrer.

També es va aprovar recolzar la nova manifestació convocada contra el tancament del centre ocupacional Magerit, que serà aquest dijous 16 de juny a les 18:30 hores des de Marqués de Vadillo fins a la Plaça de Puerto. Com va explicar un company, la lluita del Magerit és la nostra lluita, i ara hem vist que tenim força per guanyar-la. La setmana passada la Comunitat de Madrid va anunciar que anava a desallotjar el centre, fent-se una crida al barri per impedir-ho, la qual cosa finalment es va aconseguir. Ara és necessari fer un pas més i acudir massivament a la manifestació d'aquest dijous, per exigir el compromís ferm per a la seva reobertura, i donar suport als companys que ja porten més de 100 dies tancats, donant un autèntic exemple de dignitat i lluita.

 

DESCARREGA FULL EN PDF  


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01