Barcelona

Dimecres 7 de novembre

- pel matí: UAB a les 12 hores

Sala d'Actes de la Facultat d'Econòmiques i Polítiques

- per la tarda: Cotxeres de Sants a les 19 hores

C. Sants 79. METRO Pç. de Sants L1 o L5. Sala de Conferències.


Tarragona

Dijous 8 de novembre

- per la tarda: Centre cívic Sant Pere i Sant Pau a les 18:30

Barri Sant Pere i Sant Pau de Tarragona

 

 
Campaña d'actes públics amb Serge Goulart Coordinador del Moviment de les Fàbriques Ocupades de Brasil i membre de la Direcció nacional del Partido dos Trabalhadores (PT)

Tot el continent llatinoamericà està sacsejat per una extensa mobilització de la classe obrera i la joventut. Des de Xile a Mèxic, des d'Argentina a Perú, des d'Equador a Colòmbia, des de Bolívia a Veneçuela, milions de treballadors s'han aixecat contra la política antiobrera dels governs capitalistes del continent i els plans d'ajustament dictats pel FMI i el Banc Mundial.

El procés de la revolució social ha contagiat al conjunt del continent llatinoamericà, situant a Veneçuela com la seva avantguarda més avançada. La possibilitat de enderrocar el capitalisme en aquest país és la causa de la campanya permanent de mentides i distorsions contra el govern del President Chávez i la revolució bolivariana. La perspectiva de la transformació socialista de la societat i un triomf dels treballadors és avui una realitat possible a Veneçuela, el que faria possible col·locar les fàbriques, els pous de petroli, les explotacions de gas, els latifundis, la banca, sota control dels treballadors i els camperols pobres per a resoldre els problemes de la majoria de la societat. L'èxit de la revolució veneçolana s'estendria immediatament a Bolívia, Equador, Perú, Brasil...donant el cop més dur a l'imperialisme nord-americà en tota la història.

La victòria de la revolució llatinoamericana és la victòria dels treballadors de tot el món. Per això la solidaritat internacionalista amb els nostres germans de classe llatinoamericans és una obligació per als treballadors de l'Estat espanyol. Conèixer la seva lluita i aprendre de les seves experiències de poder obrer és també necessari per a estar en millor disposició a l'hora d'intervenir en la lluita de classes del nostre país.

Des del Militant volem traslladar aquestes experiències al conjunt del moviment obrer organitzat de l'Estat espanyol, especialment la de les Fàbriques Ocupades sota control obrer, que s'estan desenvolupant especialment a Brasil, Argentina i Veneçuela. Per això estem organitzant una campanya d'Actes Públics en tot l'Estat que contarà amb la presència del company Serge Goulart, Coordinador del Moviment de les Fàbriques Ocupades de Brasil i membre de la Direcció nacional del Partido dos Trabalhadores (PT).

Dóna suport a la lluita de les fàbriques ocupades a Amèrica Llatina!

Solidaritat internacionalista amb els treballadors llatinoamericans en lluita!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01