Els llibres dels grans teòrics marxistes com Marx, Engels, Lenin i Trotsky són molt valiosos pels joves i treballadors en la actualitat. Les idees del marxisme revolucionari són més vigents que mai donada la crisi del capitalisme. A la nostra llibreria podras trobar llibres i revistes sobre la revolució russa, l’estalinisme, la guerra al Vietnam o la República i la Revolució als anys trenta, a més de textos d’actualitat sobre la guerra a l’Iraq, la revolució bolivariana i a l’Amèrica Llatina en general, o sobre el problema de l’habitatge, tot des d’un punt de vista marxista, de defensa dels interessos de la classe treballadora i la joventut, i en la perspectiva de la transformació revolucionaria de la societat. Vine a veure la llibreria marxista de Barcelona. La teoria és una guia per a l’acció (Marx)

Carrer Reina Amàlia 6, baixos esquerra · METRO Paral·lel L-3 o Sant Antoni L-2

Telèfon 933 298 921

www.engels.org · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

www.elmilitante.org · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01