El món s'enfronta a una hecatombe sanitària, social i econòmica sense precedents des de la Segona Guerra Mundial. Centenars de milers de morts i milions de contagiats, continents sencers condemnats a enfonsar-se encara més en la misèria, i la classe obrera sotmesa a l'atur massiu i la pobresa creixent.

Res d'això era inevitable com ens volen fer creure. La causa d'aquesta catàstrofe no és un virus, sinó la dictadura del capital financer que subordina els recursos econòmics als seus mesquins interessos. Aquest sistema no serveix. Però no es pot transformar la societat assumint els mètodes corromputs de la burgesia, que no són més que l'art de la mentida. Les organitzacions que actuen com el flanc esquerre de l'ordre establert, blanquejant les seves polítiques i renunciant a la lluita de classes, donen l'esquena a la història i al futur.

Des d'Esquerra Revolucionària defensem que la nacionalització dels recursos productius i financers, sota la gestió i el control democràtic de la classe treballadora, permetria la planificació racional i sostenible de l'economia. Es podrien garantir una vida decent per a totes i tots, una educació i sanitat públiques de qualitat, el dret a un habitatge assequible, ocupació digna sense precarietat i posaríem fi a la degradació del medi ambient.

Us convidem a participar en l'acte de divendres 1 de maig a les 18h, i a sumar els vostres esforços als nostres construint Esquerra Revolucionària.

És l'hora de l'organització i la lluita!

Pots accedir a la EMISSIÓ EN DIRECTE punxant en aquests enllaços: FACEBOOK / YOUTUBE

 


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01