El món s'enfronta a una catàstrofe sanitària, social i econòmica sense precedents des de la Segona Guerra Mundial. Milions de persones estan completament indefenses davant l'avanç del coronavirus perquè les polítiques capitalistes dels governs han arrasat amb els sistemes sanitaris i els serveis socials; aquests s'agenollen ara davant els empresaris i aproven bilions d'euros de diners públics per a preservar els seus beneficis.

La societat paga un alt tribut a la plutocràcia que governa el món, ara amb centenars de milers de morts i milions d'aturats. Els formidables avenços científics i tecnològics no estan servint per a salvar les vides de la població perquè només serveixen una finalitat: assegurar els beneficis del gran capital.

Només podem combatre la barbàrie capitalista aixecant amb força una alternativa que lluiti per la revolució socialista, per expropiar tota aquesta riquesa que concentren el poder financer i els grans monopolis, i socialitzar-la sota el control democràtic de la classe obrera. Una economia planificada i socialista podria enfrontar la catàstrofe sanitària amb mitjans suficients, i resoldre les necessitats de la humanitat garantint unes condicions d'existència decents a totes i tots, a les properes generacions i també al nostre ecosistema.

Els treballadors, treballadores i joves que formem ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA hem construït el Sindicat d'Estudiants, la plataforma feminista Lliures i Combatives i participem en el sindicalisme de classe i en els moviments socials defensant un programa anticapitalista i socialista. Difonem les idees combatives a través de xarxes socials, pàgines web, edició de llibres i la publicació regular i ininterrompuda durant dècades dels nostres periòdics (arran del confinament exclusivament disponibles en versió digital): Militant, Euskal Herria Sozialista i El Militante.

Construir un partit de combat com Esquerra Revolucionària significa compromís militant, sacrifici i esforç. Sabem molt bé que només podrem garantir la nostra independència política si garantim la nostra independència econòmica. L'esquerra, quan rebutja això i accepta la poma enverinada dels alts sous parlamentaris, acaba acceptant el sistema i totes les seves injustícies.

Per això ens basem en les millors tradicions de la classe obrera, en el seu coratge i abnegació insubornable, i recollim euro a euro els recursos que podran crear una poderosa organització de lluita.

Sabem que la crisi està colpejant brutalment la nostra classe, però una organització revolucionària que mereixi tal nom només pot i ha de sostenir-se amb el suport conscient i militant d'aquesta. En el context de la que serà la major crisi de la història del capitalisme, d'una salvatge ofensiva contra la classe obrera, aquest suport és més necessari que mai.

Per això fem una crida a tots i totes les que sentiu i compartiu la necessitat de posar fi a aquesta barbàrie capitalista perquè ens doneu el vostre suport econòmic i us afilieu a Esquerra Revolucionària! La vostra contribució serà fonamental per a construir el partit de la revolució socialista a Catalunya, al conjunt de l’Estat i a tot el món.

Fes les teves aportacions econòmiques en el compte corrent d'ER ES82 2100 0734 1002 0015 7980 i afilia’t a través del web o trucant als nostres telèfons.

És l'hora de la lluita i l'organització!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01