Centenars de milers de joves, treballadores i els nostres companys hem omplert els carrers de tot l'Estat una i una altra vegada, alçant un crit ensordidor contra la vergonyosa sentència als violadors de La Manada i la justícia masclista que protegeix agressors i masclistes. Per si totes les declaracions masclistes del grup i els seus advocats, que han copat els mitjans de comunicació durant els últims mesos, no haguessin estat suficients, aquesta setmana coneixíem que un d'ells demanarà una indemnització per passar "injustament" quatre mesos a la presó. Quina vergonya!

Després d'aquest terrible cas, les violacions i agressions sexuals en grup a l'Estat Espanyol s'han multiplicat escandalosament i hem viscut noves sentències judicials masclistes que tornen a posar sobre la taula que La Manada és el sistema: des de la condemna per “maltractament ocasional” a un home que va intentar asfixiar la seva dona a Navarra, fins el dictamen “d’abús “per a dos homes que van violar a una jove en una discoteca perquè ella, tot i que suplicava que paressin, ”no va cridar ni es va resistir”.

Des Lliures i Combatives i el Sindicat d'Estudiants sabem que només la mobilització als carrers i la pressió social pot frenar els atacs que patim milions de nosaltres per part d'una justícia reaccionària i misògina que empara que s'exerceixi la violència contra nosaltres. Per això, fem una crida a totes i a tots a omplir els carrers de tot l'Estat el dia en què es faci pública la sentència definitiva als cinc violadors de La Manada, que ha de ser abans del 10 de desembre, i a aixecar de nou ben alt la bandera de “Germana, jo sí que et crec!”

Cap agressió sense resposta!

Ja n'hi ha prou de justícia masclista i patriarcal! La Manada és el sistema!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01