Lliures i Combatives: la plataforma feminista i revolucionària del Sindicat d'Estudiants i Esquerra Revolucionària

Fa un any que des del Sindicat d’Estudiants i Esquerra Revolucionària impulsem Lliures i Combatives, una plataforma feminista, anticapitalista i revolucionària, per unir les forces de totes les que patim la opressió i la violència del capitalisme en la mateixa lluita per a transformar la societat.

La lluita que hem alçat les dones joves i treballadores a tot el món és imparable i ha aconseguit transcendir més enllà dels mitjans de comunicació. És el què hem vist amb les manifestacions contra la justícia masclista en casos com els de La Manada o el de Juana Rivas, on hem combatut tota la campanya mediàtica que ha tornat a situar a la víctima com a culpable i els culpables com si fossin víctimes.

Per això és tant important per a nosaltres el llançament de la nostra pàgina web, un espai des d’on poder alçar la nostra veu i organitzar-nos per lluitar contra la xacra del capitalisme i la violència masclista.

Visita el nostre nou web i uneix-te a Lliures i Combatives per construir amb nosaltres un feminisme revolucionari i anticapitalista!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01